تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

مقام‌های آمریکا حمله موشکی به یک نفتکش را تائید کردند

مقام‌های آمریکا حمله موشکی به یک نفتکش را تائید کردند مقام‌های آمریکایی گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۳۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، مقام‌های آمریکایی به سی‌بی‌اس گفته‌اند که نفتکش «مارلین لواندا» در پی اصابت یک موشک ضدکشتی به آن دچار آتش‌سوزی شده است.

 

شرکت مالک این کشتی گفت که اصابت این موشک باعث آتش‌سوزی در یکی از مخزن‌های باری این کشتی شده و از تجهیزات اطفای حریق برای مهار آتش‌سوزی استفاده شده است.

 

مقام‌های آمریکایی گفته‌اند هیچ فردی در این حادثه زخمی نشده است.

 

اداره عملیات‌های تجارت دریایی انگلیس گفت این حادثه در فاصله ۶۰ مایل دریایی از جنوب شرق خلیج عدن رخ داده است.

 

ساعاتی قبل‌تر سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی به یک نفتکش متعلق به انگلیس در خلیج عدن خبر داده بود.

 

سریع با اشاره به اینکه موشکها به هدف اصابت کرد و باعث آتش‌سوزی در آن شد، گفت: عملیات ما علیه کشتیهای اسرائیلی یا کشتیهای عازم بنادر فلسطین تا توقف حملات [اسرائیل] و وارد شدن غذا به غزه ادامه خواهد داشت.

 

وی همچنین تأکید کرد که یمن، تمامی تدابیر نظامی لازم را در راستای حق دفاع از خود، اتخاذ خواهد کرد تا همبستگی عملی خود را با ملت فلسطین نشان دهد.

 

شرکت امنیت دریایی «امبری» که متعلق به انگلیس است، این خبر را تأیید کرد و گفت که انفجار در نزدیکی تنگه باب المندب رخ داده است. در این حمله، دو موشک به سمت یک کشتی شلیک شده است که گفته می‌شود متعلق به هند است.

 

یحیی سریع بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای گفت که ارتش این کشور با تعدادی ناوشکن و ناو جنگی آمریکا در خلیج عدن و تنگه باب‌المندب درگیر شدند.

 

سریع در این بیانیه توضیح داد که تعدادی از موشک‌های بالستیک مستقیماً به کشتی جنگی آمریکا برخورد کرده و دو کشتی تجاری آمریکایی نیز از مهلکه گریختند.

 

ارتش یمن ضمن اشاره به اینکه این درگیری ۲ ساعت طول کشید، گفت که تا پایان تجاوز به غزه و رفع محاصره این منطقه، مانع حرکت کشتی‌های صهیونیستی به بنادر فلسطین اشغالی می‌شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار